сряда, 17 декември 2008 г.

Кой е по-по-най?Извинете - оригиналното заглавие май е “Kreativ Blogger” и нямаше да е никак зле да знам от къде е тръгнало начинанието... Ето за какво иде реч:
Това са номинации за най-креативноинтересенглупоавтосмиленизабавенблог... накратко казано ;)
Моят добър приятел Бъкси взе че изненадващо ме номинира! Ха-така! И какво забавно има в моя скромен блог от който поизтупвам прахта от време на време незнам, но много му благодаря и сега ще "предам нататък" като започна с част 1 от регламента, а именно:

Трябва да изредя 6-те неща, които ме правят щастлива:

1. Близките ми (в това число и приятелите и семейстовто ми)
2. Рисуването=дишането
3. Доброто
4. Пътешествията и откриването на нови неща и преживявания
5. Доброто здраве (би ме направило наистина щастлива:))
6. Книгите, киното и музиката ги слагам под общ знаменател - интересни неща!

Стигаме много бързо до част 2 от регламента, където аз трябва да номинирам 6 човека за наградата“Kreativ Blogger”. Ииии те са:

1.Чилко, който ме изумява с познанията си и с това, че винаги знае всичко. Въобще - ако си търся нещо за купуване, за оправяне, за сглобяване, за слушане, абе сигурно ако ми трябва част за космическата ми совалка - Чилко е човекът! На него разчитам за най-яката музика и най-топлите току-що появили се трейлъри на филми, за които още не подозирам дори и какво по-хубаво от това да отидем с Чилко и Бъкси на кино ;)... Ами те са много нещата - затова няма да ги избрoявам, но Чилко е човекът! :)

2.KAG - един мой доста талантлив колега, който май е от мойта кръвна група (или поне така ми изглежда по декорчетата които пуска в блога си и само ме подразва, защото още не съм видяла филма, нооо - очаквам скоро включване!) Може да се похвали и с най-новата реклама, която направи - заслужава си да я видите!

3.Eeyore е толкова идеен писател и свежа личност! Ако прочетете малка част от Разказът (в тукашния блог) ще видите за какво иде реч... дет се вика - Тери Пратчет - репи да яде ;) Вербувала съм го да ми помага за книжката, която правя и съм радостна че прие!

4.Милва е художничка, чиито рисунки са по-различни и много емоционални и съм й много голям фен :P мога само да ти кажа да продължаваш в този дух смело!

5.Dash - Какво да кажа - един чудесен аниматор, който може да се сравнява само с режисьори като Спилбърг :P И който прави супер яки и сладурски рисунки! И от него чакам филмче!

Ами бях изчерпателна - сега сте вие на ред! Поздрави ;)

3 коментара:

Buksy каза...

Ха, да видиш ти! Преди време ми бяха дали да правя един флаер на Fervex. Дадоха персонажите и видеото на рекламата, за да видя за какво иде реч.
Страшно ми хареса и първото нещо, което си помислих, е че не е правена в България. Пък то... KAG :)
Има нещо Бъртъновско в него. Яко ме кефи. Вече съм му фен :)

wicky каза...

Е така стават те тези неща :)

Mel каза...

Еееее,Майче,благодаря за номинацията! :D Написаното е много готино...насърцително!ти ме чакаш явно да го видя,но аз винаги виждам каквото трябва да видя,така си мисля поне :))) Блогът ти е едно от тези неща:)И аз съм ти голям фен,ние сме деца под прикритие все пак.Поздрави!:)