четвъртък, 15 ноември 2007 г.

Декор от "Митове"


Това е декорче по един мой проект за детски анимационен сериал, който ще се разказва за едно твърде любопитно момиченце и неговата мила баба, която е подложена на изпитанието да отговаря на всички странни детски въпроси. За помощник използва една дебела стара книга (както си е редно) в която има приказки даващи отговорите за появата на всички неща, като се почне от въпроси "Как свети луната?" и се стигне до "Още ли имам таласъм под леглото" или "Морето по-голямо ли е от нашата вана?".
Ако трябва да определя нещо като идея на Митовете - тя е, че света е точно такъв какъвто си го представяме и че всяко дете има способността да променя този си свой свят!


7 коментара:

Bla каза...

Звучи и изглежда страхотно! Кога ще стартира този сериал и къде?

Kriss каза...

Не си ми казвала за това, но звучи наистина строхтно. Доколкото познавам стила ти, ще стане уникална работа - стискам палци да е без много препятствия;)

Unknown каза...

Ухаа ще е прекрасно, пък ако и наистина има таласъм под леглото ехаа... дано всичко върви по мед и масло с реализацията!!

Buksy каза...

Не, че ти правя четки и с риск да се повторя само ще кажа... Мая, ти си невероятна. Пак седях 15 мин. хипнотизиран...

wicky каза...

Мерси ви хора! Ми аз имам добрите намерения да правя филмчето (което е замислено, като мини сериал от по 3-4 минутни серийки, но за случая трябва да му намеря финансриране, а държавните институции се оказаха сложна работа... но все пак ще се пробвам първо с тях!

Buksy каза...

Всеки път като влеза на блога ти се отнасям с тази рисунка за около 10-тина минути... Всеки път откривам нови неща. Няма да я коментирам щото вече съм го правил :) Знаеш ли, че винаги съм си представял една от стените на спалнята ми с нарисувана кравичка как преживя и на заден фон светеща къща на фона на пълнолуние... Мая,... след 3 години като правя ремонт на апартамента ми, искаш ли да се включиш :)))))

wicky каза...

Нямаш грижи :) Да ти кажа, добра идея - трябва да се позамисля за някой графит и в къщи, че стените са едни такива... бели :)