събота, 10 май 2008 г.

Туй-Онуй

Запознайте се с Любка! Казва се така заради нездравото любопитство, което проявява! Тя е новото главно геройче в Митовете, които се превърнаха в нещо мааалко по-различно...
(За филмчетата с Митовете бях писала по-надолу в предишните постове).
Превърнаха се в книжки с игри към които ще има и флаш-игри (първата ще пусна скоро).
Туй са първите няколко странички от първата книжка, като ще има и въведение, което сега рисувам. Та така - книжката е само в начален етап, но като за "извън работна дейност" - толкоз време успявам да си открадна за сега.
Идеята ми е това да са едни неинформационни книжки за живота около нас, които да веселят дечицата и да ги забавляват, а не да ги обучават кое как трябва да се прави в буквалния смисъл. По-скоро ще ги учат на това кое и как могат да променят, да измислят, да счупят и въобще - да си правят каквото си искат:)
И да - ако се почувтсвате вдетенени - заповядайте!

























Страничките не са съвсем поредни... :)

5 коментара:

Buksy каза...

Ехаааа. Нов пост :) Честито!
Това изглежда зарибяващо. Рисунъка няма да го коментирам, защото ще се повторя за пореден път.
Ще чакам с нетърпение игричките :)))

Bla каза...

Същото кат' Бъкси. :)

wicky каза...

Buksy, Bla - много ви благодаря! Като истински фенове сте, щом харесахте и по-детинската измислица :)
И игрите ще са по-детски, защото ще са точно по игрите от книжката, обаче - успоредно с тези неща - сега съм започнала и един куест, който вече ще е и за доста по-големите и се надявам да ви бъде забавен ;)

sas каза...

:) Аз до сега не съм оставяла коментари мисля, но винаги съм била адски зарибена от твоите неща!!! Ама адски! От сега започвам да си купувам книжките, които рисуваш, за да може Ема, като порастне да си ги има. Прекрасни са! А куеста го чакам с нетърпение - бедна ми е фантазията как ще го издокараш :))) Само хубави емоции ти изпращам и пожелавам, Мая! :)

wicky каза...

sas - изключително ти благодаря, че ми писа точно в тази тема, защото тя ми е най-по сърце така да се каже :P Но понеже я правя в "свободното" си време и става доста бавничко, но не се отказвам! Особено като прочета мил коментар като твоя! Много ти благодаря и на теб ти пожелавам успех във всичко!