петък, 27 ноември 2009 г.

Кой светна луната?



Най-накрая имам честа да ви представя книжката "Кой светна луната?" - първата от поредицата "Туй-онуй", която се реализира изцяло с помощта на издателство Багри. И отново, съвсем накратко за книжката - това е приказка-игра. Към книгата има прикачен диск в който приказката оживява под формата на озвучено и анимирано филмче, а игрите могат да бъдат изиграни на компютър!

В сайта можете да си свалите картинки и да изиграете едно от нивата, което е на диска. Също така само в сайта можете да видите условията за доиграване на последните игри от книгата и диска!

Ето и линк към няколко от страниците в книжката.

И това е блога, който направих наскоро и който е специално за "Интересните детски въпроси". В него можете да пишете и споделяте с останалите какви чуднотии са измислили вашите хлапета и с какви странни въпроси ви затрупват :)


И анонса на книжката:
“Кой светна луната?” е един от многото любопиткови въпроси, които задават децата. Тук ще намерите един от възможните отговори, който е разказан в приказка, но не каква да е, а приказка-игра! Заедно с Любка и вещицата Звездна ще попаднете в истинско приключение от забавни игри, които не са само в книжката. Дискът, който ще откриете вътре, ще ви пренесе в света на Туй-онуй, където игрите от книжката оживяват и където можете да гледате филмчето, озвучено специално за най-малките! Така че, деца - забавлявайте се!
А вие, мили родители, играйте заедно с децата си - какво по-забавно от това?

Книжката излиза на Международния панаир на книгата в НДК на 2-ри декември до 6-ти декември.